Γεύση 90’’

Γεύση 90’’

Στο σημερινό επεισόδιο εγκαινιάζουμε την ιδέα για τα δικά σας ηχητικά σχόλια. Σχολιάζουμε τις πρώτες κυρίες του αγγλοαμερικανικού άξονα (ε, ναι ήταν και παραμένει) και το πρώτο ταξίδι του νέου Αμερικανού προέδρου στην Ευρώπη. Μαθαίνουμε για τα υπερβολικά ποσοστά καισαρικών στη χώρα μας, βλέπουμε τη σειρά «StartUp», διαβάζουμε το «Los Buenos Antifascistas» από τις εκδόσεις Θεμέλιο (αλλά και το «Καπλάνι της Βιτρίνας» στην πρώτη του έκδοση επίσης από το Θεμέλιο) και ακούμε τον Γιάννη Παντελάκη να μας μιλάει για την έρευνά του. Τέλος ακούμε το πανέξυπνο οικονομικό podcast «Κουμάντο στην τσέπη σου» με τον Γιώργο Γεωργίου και την Κλεοπάτρα Κιττή.

Για τους συνδρομητές του newsletter επίσης, το πρώτο επεισόδιο «unplugged» είναι στον αέρα.

https://soundcloud.com/thecastclub/gefsi_90
«Love» για την Τζιλ Μπάιντεν (κεντημένο με κρύσταλλους και όχι πούλιες όπως λανθασμένα ανέφερα). Η Τζιλ είχε και άποψη, το έκανε λέει για να φέρει την «αγάπη» από την Αμερική στην Ευρώπη. Αγάπη μόνο.

Aναφορές και links

Η ομάδα μας στο facebook

Εγγραφή στο newsletter

Αποστολή αρχείων ήχου: 90@valiakaimaki.gr

Focus, Ψηφιακό Δελτίο στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Δημογραφικά Προτάγματα στην Έρευνα και Πρακτική στην Ελλάδα», «Η επιδημία των καισαρικών στην Ελλάδα»

STARTUP Season 1 TRAILER

Γιάννης Παντελάκης, Los Buenos Antifascistas Η Ιστορία Των Ελλήνων Εθελοντών Του Ισπανικού Εμφυλίου Μέσα Από Τα Άγνωστα Αρχεία Των Διεθνών Ταξιαρχιών, εκδόσεις Θεμέλιο, 2021.

Queens of Money

Κουμάντο στην Τσέπη σου

Μόνο για συνδρομητές: 90”

Από σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα ιδέα: Στείλτε μας το δικό σας ηχητικό αρχείο με διάρκεια το πολύ μέχρι 90’‘. Μιλήστε για τη σειρά που αγαπάτε, για το podcast που ακούτε, για την ταινία που ευχαριστηθήκατε, για την έκθεση που επισκεφτήκατε, για το ταξίδι που κάνατε, για την εφαρμογή που ανακαλύψατε. Θα το ακούσετε στον αέρα στα επόμενα επεισόδια. Ισχύει μόνο για τους συνδρομητές του newsletter. Θα γίνεται η επιβεβαίωση του mail αποστολής με το mail εγγραφής.

Όροι συμμετοχής: Η αποστολή του αρχείου συνεπάγεται και την αποδοχή μετάδοσής του, ως έχει ή ελαφρώς μονταρισμένο, με σεβασμό στις απόψεις σας.

Πού το στέλνω: στο mail 90@valiakaimaki.gr

Οδηγίες: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο με εφαρμογή τύπου Voice Memo, την οποία διαθέτουν τα περισσότερα κινητά. Προσοχή, εγγραφές μέσω messanger, viber, whatsapp κλπ δεν θα γίνονται δεκτές γιατί δεν είναι κατάλληλες για μετάδοση. Περισσότερες οδηγίες θα βρείτε εδώ . Απλώς στο τέλος να το στείλετε σε μένα κι όχι στο μέιλ που αναφέρεται!

Σας περιμένω να χτίσουμε μαζί την πρώτη audio κοινότητα!

Μόνο για συνδρομητές: unplugged

https://soundcloud.com/thecastclub/unplugged-001-ocean-x-prix

Τώρα που έρχεται καλοκαίρι, για να μην χάσουμε την επαφή θα περάσουμε σιγά σιγά σε unplugged μορφές. Για πολλούς λόγους:

  1. Είναι πιο χαριτωμένο (νομίζω, περιμένω και τη δική σας γνώμη)
  2. Έχει λιγότερο μοντάζ (ομολογώ πώς η τενοντίτιδα μ’ έχει γονατίσει)
  3. Είναι πιο μοντέρνο
  4. Είναι κάτι extra για όλους εσάς που με παρακολουθείτε και γινόμαστε παρέα σιγά σιγά.

Το πρώτο επεισόδιο είναι στον αέρα. Είναι κρυφό στο soundcloud και θα έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη της ομάδας και οι συνδρομητές του newsletter.

Σχολιάζουμε το πρώτο ράλλυ ηλεκτρικών SUV, το Ocean X Prix που έγινε στη Σενεγάλη και το βρήκα καταπληκτική ιδέα.