Μάικλ Τσότι: Ο καρκίνος οφείλεται στη γενετική

Οσο κουβεντιάζεις μαζί του, ξεχνάς πως είναι ο Μάικλ Τσότι, αντιπρόεδρος του τμήματος χειρουργικής στο διάσημο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Johns Hopkins Medicine της Βαλτιμόρης, καθηγητής χειρουργικής και ογκολογίας, θρύλος για ασθενείς…

0 Comments

ΣΑΝΤΡΑ ΜΟΝΤΕΪΡΟ «Λύση για το χρέος έξω από τις αγορές»

Την περασμένη Τρίτη, ο οίκος αξιολόγησης Moody’s χαρακτήρισε «σκουπίδι» την Πορτογαλία. Η χώρα βρίσκεται πια σε δεινή οικονομική κατάσταση. Η δημοσιογράφος Σάντρα Μοντέιρο, διευθύντρια της πορτογαλικής έκδοσης της «Le Monde diplomatique», δίνει στην «Κ.Ε.» το κλίμα στη χώρα της, την επομένη της ανακοίνωσης: «Κι αν δεν είμαστε ακόμα Ελλάδα, θα γίνουμε σύντομα. Πέφτουμε σε βαθιά ύφεση με το χρέος στο 100% του ΑΕΠ», λέει.

(more…)

0 Comments

Danielle Mitterrand

Στο παλμαρές των μέχρι στιγμής συνεντεύξεων που είχα την ευκαιρία να πάρω, η συνέντευξη με τη Ντανιέλ Μιτεράν, θα μου μείνει ως εκείνη στην οποία απαντήθηκαν οι λιγότερες ερωτήσεις. Και μάλιστα με τη μέθοδο, διαγράφω και πάμε παρακάτω. Γιατί άραγε; Αμέλεια, βαριεστιμάρα («τα ίδια και τα ίδια με ρωτάνε για τη Μαζαρίν»), η μήπως έχει αρχίσει πράγματι να καταβάλλεται από το χρόνο, στα 86 της χρόνια; Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να το μάθουμε.

(more…)

0 Comments
Close Menu